Ut med det gamla!

Vi var till stan igår, gick lös inne på Ikea och idag kom min beställning från HM…

Jag hittade lite fina badlakan på HM home, så mycket finare i verkligheten än på bild kan jag tillägga, så jag blev positivt överraskad när jag slet upp paketet idag!

Jag är lite inne på att rensa här hemma. Ut med all skit, allt man bara sparar för att det är för skadligt att kasta även om det sällan eller aldrig används. Sälja, skänka och kasta. Nu siktar jag på ett mer minimalistisk tänk där jag hellre kostar på något jag suktat efter än att köpa massa trams! Alla fula handdukar åker ut till garaget så får Erik ha de som trasor, jag köpte några nya fina i olika gråfärger på HM home och då får vi hellre tvätta oftare än att ha överfulla skåp med skit… Sängkläder likadant. Leksaker som aldrig leks med. Udda porslin och fula ljusstakar… Bort!!!!

Köpte lite örngott i linnetyg, både de mörkgrå längst bak 50x90cm och det i mitten. Från Hm Home… 

Nu kastas det sängkläder här. Får väl önska mig påslakanseten i 30-årspresent kanske eller jobba lite övertid 😂 De är rätt dyra men med mindre småköp har man snart råd 🙂

På tal om att köpa trams. Kanske inget måste men, efter att ha hatat bordstabletter i alla år så kunde jag inte låta bli dessa på Ikea. Hittade tyvärr inget namn på dem, påminner om vår vardagsrumsmatta Sinnerlig (luktar sjögräs till en början, blä, men det släpper fort) och kostade 49:-/st

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Helt rätt! 👏🏼
    Var har du hittat kuddarna i modell större? Villhöver såna väldigt mycket till vårt sovrum 😅😂

  2. Örngott och innerkudde från HM Home! Superfina…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny