Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Ny kusin ❤

I helgen fick barnen en till lillkusin och ikväll har vi äntligen varit dit och träffat henne ❤

Medans Julie sov på förskolan för första gången pysslade jag och Wilhelm en stund. Jag passade på att slå in presenterna!

Återanvänder papper, knölar det bara lite extra och sedan slätar ut. Orkade inte hämta saxen men fint blev det med rivna kanter, så fint att jag lät ena kanten vara synlig.

Jutesnöre såklart, det använder jag till det mesta, sedan en etikett från Theoochjag.se

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh vad fint!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny