Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Underbara träleksaker!

Alla dessa fina träleksakerna är från sarahandbendrixkids.com Jag hittade till hemsidan via instagram och blev helt förälskad! De ville göra en intervju med mig som senare kommer att publiceras på deras blogg och erbjöd mig träleksaker som tack. Hur kan man tacka nej? De har en bloggserie om inspirerande mammor så jag blev såklart jätteglad att bli tillfrågad! HÄR kan du läsa de redan publicerade intervjuerna med andra mammor! Och så småningom även om mig!

Träpusslet med löven är en av mina favoriter… Julie gillar dragleksaken mest och Wilhelm gillar speciellt djuren med magneter (elefant och giraff)

Detta inlägg är sponsrat av sarahandbendrixkids.com. Men som vanligt skriver jag ingenting som jag inte står bakom helt och hållet!

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny