Underbara träleksaker!

Alla dessa fina träleksakerna är från sarahandbendrixkids.com Jag hittade till hemsidan via instagram och blev helt förälskad! De ville göra en intervju med mig som senare kommer att publiceras på deras blogg och erbjöd mig träleksaker som tack. Hur kan man tacka nej? De har en bloggserie om inspirerande mammor så jag blev såklart jätteglad att bli tillfrågad! HÄR kan du läsa de redan publicerade intervjuerna med andra mammor! Och så småningom även om mig!

Träpusslet med löven är en av mina favoriter… Julie gillar dragleksaken mest och Wilhelm gillar speciellt djuren med magneter (elefant och giraff)

Detta inlägg är sponsrat av sarahandbendrixkids.com. Men som vanligt skriver jag ingenting som jag inte står bakom helt och hållet!

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny