Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Pumpapyssel

Onsdag och ledig dag! Jag och barnen har lekt, träffat lite folk och haft mysigt bortsett från Julies humör! What! Solstrålen har varit i obalans. Jag har iallafall hunnit med lite pyssel,  gick lös bland pumpor sist jag handlade.. Vintage paint har jag alltid ett gäng provburkar av som räcker till massa småprojekt!

Ja nu passar de bättre in hos oss, tänk vad lite färg kan göra. Perfekt inredningsdetalj!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kan man köpa vintagepaint i vilken färgbutik som helst?

  2. Tror inte det, jag beställer alltid från creationsbylis.se där är de billiga och så är det fri frakt! Snabba leveranser åxå. Gillas! 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny