Grått linne

Är det bara jag eller är linnetyg det bästa som finns? Det blir mjukare och mjukare ju mer det tvättas, får gärna vara skrynkligt så ingenting som behöver strykas, galet skönt att sova i och känns väldigt lyxigt.

Jag hittade en 50/50 blandning hos Jotex, 50% lin och 50% bomull i en härlig mörkgrå färg.. Sängkläderna finns här!

Linnegardiner är ju också en lyx. Men det är väl bättre att ibland handla dyrare än att ofta handla sånt man inte är helt nöjd med? Min erfarenhet är att de grejerna åker ut lika snabbt eller hamnar i en garderob med annat bråte man inte är så förtjust i. Jag har en uppsättning linnegardiner sedan tidigare i vardagsrummet och nu har vi även i köket… Om man skulle ledsna så går de ju att använda som duk också 🙂
Ni hittar 2-pack linnegardiner här!

Kan man ens få för många kökshanddukar i linne? 😂 Jag älskar dem, när de inte används får de gärna hänga framme som prydnad, textilier ger ett ombonat intryck och mjukar upp rummet! Kökshanddukar är ofta billiga, finns i massor med färger och jag brukar använda de som duk på bordet till vardags, då får den ligga i fred mitt på bordet då vi har småbarn som kladdar.
Denna kökshandduk i grått linne hittar du här för 79:-

Wilhelm fyllde ju 4 år i onsdags så på söndag vankas hans första riktiga barnkalas.. Fiskedamm har han beställt, det lämnar jag över till pappan 😂 Jag fixar karrat. Imorgon kommer barnens mormor och morfar och kalasar lite med oss först, syrran och hennes familj åkte på magsjuka så vi får ses en annan helg helt enkelt. Så typiskt. Hoppas ni får en fin helg! 🙂

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Älskar det!! Du har de så himla fint hemma!! 😍😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny