Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

En liten makeover

Jag hittade en hög med julgranskulor i jullådan.  De har hängt med sedan vår allra första gran,  jag tycker inte om de egentligen men de har fått ligga i den där kartongen i alla år ändå. Idag fick jag en idé att måla om dem!

Fula kulor + vintage paint = sant!
När de ska förvaras i för nästa jul får jag se till att packa in dem i silkespapper eller något så de inte ligger och nöter bort färgen!

Jag målade dem och höll i snöret medans, sedan lät jag de hänga på tork. Bra färg för den torkar snabbt! När den sedan torkat efter andra varvet med färg så satte jag dit ett nytt snöre, detta är hampasnöre från Granit. Färgen köper jag alltid hos Creationsbylis för hon har bra priser och fraktfritt!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Tack för tipset, det kanske man skall testa 👌🏻

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny