Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Nya favoriter i trä

Jag tänkte tipsa er om en hemsida där ni hittar galet fina träleksaker. De passar som både doppresent och födelsedagspresent till de yngre barnen och är så himla fina. Jag har beställt därifrån en gång tidigare och både jag och barnen har verkligen tyckt om leksakerna så nu beställde jag hem några till. De är inte så farligt dyra tycker jag (allt är förstås relativt) men värda pengarna iallafall. De är av fin kvalitet och håller i generationer. Jösses vilken bra reklam de får här haha, jag har inte fått betalt för att skriva detta haha! Jag tänkte ge de till Julie i födelsedagspresent men jag blev så ivrig!

Jag älskar när leksaker både uppskattas av barnen OCH är fina på hyllan! Jo just det, hemsidan kanske ni vill ha.. Sarahandbendrixkids.com

Julie fyller 2 år den 8 mars och jag har en del fina presenter till henne.. Fina leksaker. AHH, jag längtar tills vi får ställa fram allt 😂 Jag är dock på jakt efter en jacka till henne också. Har inte hittat någon än så har ni något tips så.. please, dela med er! 😁👍

Ha en härlig lördagkväll!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny