Nya favoriter i trä

Jag tänkte tipsa er om en hemsida där ni hittar galet fina träleksaker. De passar som både doppresent och födelsedagspresent till de yngre barnen och är så himla fina. Jag har beställt därifrån en gång tidigare och både jag och barnen har verkligen tyckt om leksakerna så nu beställde jag hem några till. De är inte så farligt dyra tycker jag (allt är förstås relativt) men värda pengarna iallafall. De är av fin kvalitet och håller i generationer. Jösses vilken bra reklam de får här haha, jag har inte fått betalt för att skriva detta haha! Jag tänkte ge de till Julie i födelsedagspresent men jag blev så ivrig!

Jag älskar när leksaker både uppskattas av barnen OCH är fina på hyllan! Jo just det, hemsidan kanske ni vill ha.. Sarahandbendrixkids.com

Julie fyller 2 år den 8 mars och jag har en del fina presenter till henne.. Fina leksaker. AHH, jag längtar tills vi får ställa fram allt 😂 Jag är dock på jakt efter en jacka till henne också. Har inte hittat någon än så har ni något tips så.. please, dela med er! 😁👍

Ha en härlig lördagkväll!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny