Dockskåps makeover

Eller dockskåpsmakeover. Det har jag ju redan gjort, målat hushyllan alltså. Nu blir det möbelmakeover och huspiff!

I samarbete med Fahrmans så har jag fixat lite med ett gäng dockskåpsmöbler från Plantoys. Jag ville gärna ha möbler i trä, helst trärena men det har varit svårt att hitta men så hittade jag dessa. Lagom stora för vårt dockskåp och våra kaniner som ska bo där. En del av möblerna hade knalliga färger på vissa delar, en del gillar det men jag är en sån tråkig mamma så jag målar barnens leksaker i tråkiga färger haha.. Men fint blir det!

Här är möbeltruppen innan makeovern.

Här kommer nu massor av efterbilder… Enjoy!

Skåpet fick sig lite Vintage paint. Korgen är en korg a la Ernst, ser ni? Haha en dålig kopia kanske. Jag har ett snabbtorkande allroundlim från Panduro som jag använt tillsammans med jutesnöre. I botten är en runt kartongbit.

Ja den där påsen, skulle bli en lampa still sovrummet men blev ful och så orkade jag inte göra klart den så det blev en leksakssäck. Typ. Den är ju tom förstås.

Lampan fick också nya kläder, Vintage paint har jag målat alla möbler med. Ett litet kort från Mrs Mighetto hänger på väggen, den kommer från förpackningen där printet var och var tänkt ska visa innehållet bara men jag klippte ut och sparade. Mattan är en bit linnetyg kag rivit av på kortsidorna och klippt längs långsidorna. Lite svart mönster med penseln blev det också.

Köket då. Man tager vd man haver. Jag har en skrivare så jag laddade ner en bild via Google och skrev ut.

Sängen fick svarta ben och en grå gavel! Och lite linnesängkläder förstås.

Alla älskar vi Tove Frank och Printlers härliga utbud och det gör även kaninerna.

Det här var så himla roligt!! Jag känner mig som en sjuåring och är rädd att barnen ska riva mitt mästerverk 😂 Jag vill göra ett vardagsrum nu med, ordna med lite diy-lampor och köpa cernitlera och göra små miniatyrsaker haha!

1

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Åh helt underbart!

  2. Superfint verkligen! 👌🏼 Blir också sugen på att fixa och pilla med sånt 😀

  3. Här har du ju din affärsidé Vickan!! Så sjukt fint och vilket tålamod du har!!! Du skulle fått designa dockskåp och möbler i din stil för något företag. Det skulle bli succé, jag lovar!!

  4. Vad gullig du är! Jag har registrerat om företaget till fotograf och styling och har faktiskt fått ett första jobb att fota produktbilder åt ett företag! Jag ska se hur det känns sedan och försöka klura ut en fortsättning. Det vore kul om vi kunde jobba ihop någon gång med nåt projekt! Hör av dig du behöver en assistent till något projekt 😂

  5. Så spännande!!! Du tar grymt fina foton! Hör absolut av mig om jag behöver hjälp. Vi får se var allt landar framöver! Kram💛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny