Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Billigt inredningstips

På en hylla kan det vara bra att ”fylla ut” inredningen med ex. böcker eller tidningar. Om det står ljusstake efter ljusstake eller blomma efter blomma kan det bli plottrigt och svårt att få ihop en helhet. Jag har buntar med inredningstidningar och en del böcker. Man kan kosta på att köpa exempelvis Kinfolk Home för 300 spänn men ska man fylla en hylla med sånna böcker så blir man ruinerad. Så en blandning kan va bra. Här är ett tips.

Vi var på loppis igår, jag och min syster. Syftet var bland annat att köpa lite böcker. Tanterna tittade på oss med stora ögon när vi plundrade bokstället haha, vi kollade nämligen inte efter böcker att läsa utan vilka som hade finast rygg. Om man tittar under papperet så finns oftast fina stilrena omslag. 15 kr styck kostade böcker på PMU secondhand i Umeå.

Vitt, svart och grått går alltid hem, men det kan vara kul med någon accentfärg också. Jag plockade på mig rosa och en blågrönt, de kan även användas för att ”plocka igen” övrig inredning. Så har man en vårig rosa blombukett så kanske de rosa böckerna passar fint till! Bra att ha hemma så man kan plocka och byta ut när man känner för det! 🙂

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny