Billigt inredningstips

På en hylla kan det vara bra att ”fylla ut” inredningen med ex. böcker eller tidningar. Om det står ljusstake efter ljusstake eller blomma efter blomma kan det bli plottrigt och svårt att få ihop en helhet. Jag har buntar med inredningstidningar och en del böcker. Man kan kosta på att köpa exempelvis Kinfolk Home för 300 spänn men ska man fylla en hylla med sånna böcker så blir man ruinerad. Så en blandning kan va bra. Här är ett tips.

Vi var på loppis igår, jag och min syster. Syftet var bland annat att köpa lite böcker. Tanterna tittade på oss med stora ögon när vi plundrade bokstället haha, vi kollade nämligen inte efter böcker att läsa utan vilka som hade finast rygg. Om man tittar under papperet så finns oftast fina stilrena omslag. 15 kr styck kostade böcker på PMU secondhand i Umeå.

Vitt, svart och grått går alltid hem, men det kan vara kul med någon accentfärg också. Jag plockade på mig rosa och en blågrönt, de kan även användas för att ”plocka igen” övrig inredning. Så har man en vårig rosa blombukett så kanske de rosa böckerna passar fint till! Bra att ha hemma så man kan plocka och byta ut när man känner för det! 🙂

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny