Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

Mera prints!

Jag älskar att byta posters, flytta runt och hänga om. Jag har tipsat er tidigare men Desenio är en webshop med väldigt stort utbud av posters och bra priser. Jag har lite nytt därifrån som jag tänkte visa er! Och det bästa är att om ni hittar något ni gillar så finns också ett litet erbjudande till er!! De har bl.a många fina fotoprints och 2 av den hamnade ovanför våran säng!

Koden ”baravickan25” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 18-20 april. (gäller ej handpicked/ramar)

Wine guide från Desenio.

Inlägg i samarbete med Desenio.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny