Uteplatsen tar form!

För ett par veckor sedan bestämde vi oss för att göra en till uteplats på baksidan. Vi har en ganska stor och skyddad tomt med utsikt mot skog och åker men vi har en granne bredvid oss vars tomt vi såg rätt in på genom en glugg mellan hus och buskar. Där har vi nu byggt ett vindskydd och påbörjat en uteplats. Än är vi inte klara men vet att många är nyfikna haha.. Vi har lagt marksten runt om och sedan fyllt på med grus.

Bordet har jag byggt själv och jag kommer nog bjuda er på en snabb tutorial framöver. Totalsumman blev 520 kr iallafall. Just nu har jag 2 loppisstolar som står där med sköna dynor från Ellos. Hittas här. Såg förresten att de har 30% på allt från Ellos egna märke med koden 355741 (även möbler) men den koden är bara giltig till 31/5 så.. midnatt?
Klurar lite på vad jag vill ha för slags stolar där ute, kom gärna med tips om ni vet av något som skulle passa!

Väggen och matbordsskivan ska behandlas och jag vill upp med lite mysig belysning.. Vårat gamla soffbord blev iallafall en mysig bänk med sittdyna och ett gäng kuddar!

Mitt fikonträd i krukan från Ernst!

Uteplatsen har vi ju gjort från början nu men altanen behövde en liten makeover och man kommer långt med textilier. Det är en loungesoffa från Jysk där men jag tycker den såg lite trist ut. Jag beställde linnetyg från Ellos som var tunnt och följsamt och klädde in den. Kostar bara 149:-/m utan rabatten och finns här. Vår gamla sjögräsmatta från Ikea fick flytta ut och soffan fick sig lite kuddar från Ellos och en filt från Bybinett. Jag köpte även vita gardiner från Ikea för 99:- paret och satte upp i en metallvajer. Det blev en helt annan känsla på altanen!!! Nu vill jag att sommarvärmen kommer så vi får njuta lite av detta också…

Innehåller annonslänkar.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. NicolesBlog

  Gud vad snyggt du inreder, fixar och fotar! Så inspirerande! Tack!

 2. Sofie

  Hej! Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan! De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka! Lycka till! /Sofie på Babyshop

 3. Sabina, mamma vid 15 och nu 3 barns mamma!

  Så himla mysigt! ?

 4. Linda

  Så fint! ? Ser fram emot beskrivningen på bordet ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.