Semestertider och middagsgäster!

Nu har även min man gått på semester och idag var första dagen tillsammans utan planer. Är det inte lite så, utflykter och roliga planer i all ära men så himmelens skönt det är att vakna upp med en hel dag tillsammans helt utan planer?
Vi började med att städa, inte så kul men väldigt skönt när man är klar, då kan man njuta av att göra ”inget speciellt” med gott samvete. Vi spontanbjöd några grannar på fika och sen blev jag så ungmåssugen med några vänner som vi inte sett så mycket på slutet så vi bjöd hem dem på middag! Vi bjöd på en kantarellsoppa med knaperstekt bacon och persilja till förrätt och sedan grillade vi lax till varmrätt. Färskpotatis och massor av färsk dill… Så gott! Det växer så det knakar i mitt trädgårdsland och det är så ljuvligt att få skörda! Till lunch gjorde vi pasta med en grönkåls- och parmaskinksås med parmesan och ikväll hade jag sett fram emot lite sockerärtor men barnen hade visst ätit alla utom tre haha! Okej nu blev det mycket mat här…

Förrätten hann jag fota iallafall!

Våra vänner har två barn som är nästan lika gamla som våra och de har lekt hela kvällen tills de stupade isäng! Det vi städade imorse är med andra ord ett minne blott 😂

Vi går göra en städrepris imorgon! Då ska vi även på kalas hos Lena (@lenalidman på Instagram om någon missat bästa kontot???) då hennes lille Nils fyller 4 år! Helt sjukt vad våra ungar växer…

Nu är det iallafall godnatt här, sov så gott!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny