En stuga vid havet

Man tror man kommit till himlen varje gång man vaknar upp på denna magiska plats. Här har jag spenderat mina somrar sedan barnsben och nu får mina barn växa upp bland samma blåbärsris, små stigar och friska havsvindar.

Jag har mer eller mindre ledigt från Instagram, känns skönt att bara kunna koppla av men jag saknar den där inspirationen jag får av att fota. Så jag har fotat lite här i stugan, sen kom penseln fram haha! Jag håller på att måla i matrummet, dörrar och foder får sig lite vit färg, nu ska vi handla mer färg och så ska ytterdörrarna få lite fräschare färg. Vi har ett till projekt med, lillstugan, den som blir gäststuga. Vi är nästan klara med målningen på insidan men ska dit med ett nytt golv innan vi är klara. Men vi jobbar sakta, ingen brådska alls. Idag skiner solen iallafall och vi har varit på fisketur!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ebbabrage

    Vilken härlig blogg du har ☺️ Jag har en veckans blogg tävling som du gärna får kika in, kram kram ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.