Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Höstmiddag

Så mysigt det är nu när kvällarna är mörka och vi kan tända ljus och riktigt mysa! Laga lite höstiga grytor och både plocka svamp, bär och skörda i trädgårdslandet. En favorit jag har är min kantarellsoppa eller en smörstekt fralla med smörfrästa kantareller.. Åhhh så gott det är!

Här kommer ett ungefärligt recept på hur jag gör soppan, jag har inget exakt recept egentligen, gör lite olika varje gång och smakar mig fram men.. typ såhär:

Förväll svampen i en kastrull. Fräs sedan i mycket smör med finhackad charlottenlök eller gul lök, vad du nu har hemma. Tillsätt grädde och mjölk och en dutt cognac (eller lite messmör!) samt en halv buljongtärning, hönsbuljong eller grönsaksbuljong eller det du nu har hemma (haha). Låt puttra ett tag. Smaka av med salt och peppar och red soppan så den inte blir så väldigt rinnig, en fördel med barn iallafall så soppan håller sig mer i skeden.
Till detta brukar jag ha knaperstekt bacon eller fläsk, och lite persilja eller gräslök. Ett gott bröd till är inte helt fel!

Ja där har ni mitt hittepårecept, kanske någon blev sugen!

Jag tycker det är så härligt att få duka med fint porslin, jag har en del gamla loppistallrikar som jag älskar och nu har jag även nyare porslin med en rustik känsla som passar så bra även till modern inredning. Jag har lite från House doctor, och så har jag en hel del från Broste och deras serie Nordic sand. De passar väldigt bra ihop!

På bilderna ser ni diverse skålar och uppläggningsfat som jag beställt från Northmans nu när de har kampanj på det!

Northmans är en webshop som skänker 5% av summan till välgörenhet, tycker det är ett så fint koncept! Där finns massor av fin inredning och det är ju extra kul att handla där när man samtidigt är med och bidrar till välgörenhet än om man skulle handlat från något annat ställe. Jag skrev om den webshopen tidigare, ni kan läsa om det här. I kassan väljer man nu själv vilken organisation man vill att pengarna går till och varje månad redovisas hur mycket son är insamlat. I juli var det t.ex. 8178,06 kr som gick till Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Som jag skrev tidigare har de en kampanj just nu på porslinet och allt annat i kategorin ”Duka och servera” där det går att fynda med upp till 25% rabatt! Ni hittar porslinet här!

Inlägget publiceras i samarbete med Northmans.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny