Lite vila

Jag har lite inspirationsbrist och idétorka just nu, kanske beror det på att det verkligen är full fart och ingen vila här. Vi har kört igång med renoveringen av övervåningen samtidigt som vi jobbar och har två små haha… Jag hade en sfs på Instagram i veckan och delade andras bilder istället för mina egna. Det var riktigt skönt att få vila lite från sitt egna och så hittade jag massor av fina konton som bonus. Idag lunchade jag med mamma på ikea, städning stod på schemat egentligen men då åskan gick och orsakade strömavbrott så passade jag på att åka in till stan istället. Onsdagar är min vilodag just nu, jag jobbar 75% och repar mig från utmattningssyndromet.. går bra men jag behöver verkligen få lite andrum mitt i allt. Hur som helst så fick jag en idé kring vardagsrummet imorse så det blev lite shopping på Ikea! Det ska dock målas innan ni får se!

En favorit är vägglampan GAME. Den hittas här!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny