Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Lite vila

Jag har lite inspirationsbrist och idétorka just nu, kanske beror det på att det verkligen är full fart och ingen vila här. Vi har kört igång med renoveringen av övervåningen samtidigt som vi jobbar och har två små haha… Jag hade en sfs på Instagram i veckan och delade andras bilder istället för mina egna. Det var riktigt skönt att få vila lite från sitt egna och så hittade jag massor av fina konton som bonus. Idag lunchade jag med mamma på ikea, städning stod på schemat egentligen men då åskan gick och orsakade strömavbrott så passade jag på att åka in till stan istället. Onsdagar är min vilodag just nu, jag jobbar 75% och repar mig från utmattningssyndromet.. går bra men jag behöver verkligen få lite andrum mitt i allt. Hur som helst så fick jag en idé kring vardagsrummet imorse så det blev lite shopping på Ikea! Det ska dock målas innan ni får se!

En favorit är vägglampan GAME. Den hittas här!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny