Grönkål

När Wilhelm låg i magen gjorde vi ett ordentligt trädgårdsland med odlingslådor och grus och hela köret. Den sommaren satte jag allt ifrån kryddor till blomkål och broccoli. Sen föddes ju Wilhelm, han har inte varit stilla sedan dess haha! Jag tappade intresset för odling och allt vad det innebär så efter ett par år växte ogräset som på en åker. I år gjorde vi dock en ny uteplats och när vi ändå beställt grus så passade vi på att göra ett nytt trädgårdsland! I år har jag istället planterat mer än vad som faktiskt rymdes i lådorna haha, behöver nog en till inför nästa vår. Vi har dragon till min hemmagjorda bearnaise, sockerärtor, squash, purjolök, sallad, mynta och en massa annat gott. Idag tog jag in all grönkål vi inte hunnit äta och fyllt upp frysen! Min man har förälskat sig i grönkålschips så jag gjorde en variant till honom. Nu har jag suttit och klurat på vad jag vill ha till våren, vitlök ska jag då ta och trycka ner snart så får vi färsk vitlök nästa år!

Har ni några favoriter ni odlar? Nåt tips sådär?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.