Nytt in

Idag kom ett efterlängtat paket. Lite nytt från bästa Mrs Mighetto! Ivrig som jag är så slet jag upp paketet och började greja och glömde bort att jag skulle laga middag.. haha.. Ibland är det bara något nytt man behöver för att få tummen ur eller att få den sista inspirationspusselbiten för att kunna göra klart någonstans. Julies rum har känts tråkigt och halvklart länge men nu ikväll har jag faktiskt satt upp lite tavlor och gjort det mysigt. Wilhelm fick också några nya prints till sin tavelvägg.

Nu blev jag typ akut chokladsugen (fler som blir det!?) så jag ska leta fram min Fazer Marianne som slank ner i matkassen idag… Tända lite ljus kanske och se om mannen är redo för ett avsnitt av Hassel! Ha en fin kväll!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Susanne

    Åh vimplarna! Är det från samma?

  2. Outi

    Så fina och fridfulla toner/bilder ?? Jag undrar var ditt soffbord (tidigare inlägg) kommer ifrån?

  3. baravickan

    De i papp är från Mrs Mighetto och de i tyg från Numero 74!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.