Drömkalendern

Godmorgon!

Något i magen och så ska jag komma igång med Drömkalendern. Ett superfint verktyg för att formulera och nå sina mål under ett år, oavsett om det gäller viktminskning, företagande eller att komma tillbaka från ett utmattningssyndrom eller annat. Nu när jag ändå är inne på ett hälsosammare liv där jag tar hand om mig själv lite bättre.

Tänk dig en vanlig kalender men med det lilla extra. Varje månad får man ett uppdrag, kan vara allt från att rensa garderoben (vem behöver inte blåslampa för det?) eller att lista sina förebilder. Man kan även sätta upp mål för hela månaden som man sedan kan bryta ner till delmål och sedan till en konkret plan under veckoplaneringen. Man väljer själv hur mycket man skriver och det finns utrymmen för reflektioner och anteckningar.

Kalendern funkar året om, man behöver inte börja i januari då man själv fyller i månad och datum. En superfin bok, jag tänkte jag skulle tipsa er om denna. Tänker att det är fler som kämpar med sina mål och kanske denna kan hjälpa!

Kalendern kommer från Sporrong Form och hittas här för er som vill veta mer!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. MiHome

    Vilka underbara bilder! Den där kalendern verkar super ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.