Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Winter is coming!

Ja det verkar lurt. Första snön kommer till oss om ett par dagar enligt SHMI, inte bara lite heller utan närmare 3 dm snö. Vi har haft kallt ett tag med minusgrader nätterna men så mycket snö redan nu känns absurt haha…

Vilken himla tur tänker jag, att vi har hunnit få hem vinterkläderna till barnen! Vi kom hem med flyget före lunch idag så eftermiddagen spenderade vi ute på gården. Själv var jag ju dum och klädde mig för lite men barnen höll sig varma iallafall.

På Instagram håller jag nu i en tävling tillsammans med Jollyroom, där man kan vinna vinterkläder till barnen för 2000:- från Nordbjörn! Superfina och grym kvalitét så delta gärna i tävlingen här!

Mina favoriter från Nordbjörn kommer här!

Overallen Arctic finns i olika färger men jag satsar på svart!

Vinterstöveln Polar med leoprint till Julie och vinterstöveln Iceman i svart till Wilhelm.

Sen kompletterade vi med Snowcap, ett set med mössa och vantar till Wilhelm!

Ja det var lite bilder från denna dag. Så vackert på åkern på något sätt, men sååå kallt! Jag måste leta upp mina vinterkläder också känner jag.. haha!!

Inlägget publiceras i samarbete med Jollyroom.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Min fjällräven åkte fram för ett par veckor sen, Burr Burr! Superfina kort <3

  2. så fina bilder! jag har också fått hem nya vinterkläder till Smilla, sååå himla fina!! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny