Hösttrött

Hösten är ganska deprimerande tycker jag. Mest mörkt hela tiden och idag smattrar regnet på rutorna. Man går bara och väntar på bättre tider haha… Jag hade en del fotojobb idag men med detta dåliga väder så blir ljuset inte optimalt så det får vänta. I sovrummet har vi målat och möblerat om men det är inte klart, jag har fotat lite åt några företag och gjort lite hål i väggar som ska fixas nu innan jag kan fortsätta med vår egen inredning. Men vad gör det, när jag med gott samvete kan lägga mig i sängen och lyssna på regnet med kaffe och en bit choklad. Våra sängkläder är från Jotex och jag passar på ett tipsa er igen om dem, älskar när man ramlar över fina grejer till bra priser! Ni hittar dem här 🙂

Inlägget publiceras i samarbete med Jotex och innehåller affiliatelänkar.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Hej! Jag har en fundering till dig som egentligen inte har med ditt inlägg att göra.. jag beställde dynan Candice till min fem månader gamla dotter från Ellos. Jag har inte hunnit hämta ut paketet ännu. Men jag fick veta att den tydligen inte går att tvätta. Och jag kände bara whaaat?! Jag har ju sett den i så många barnrum och tänker, tvättar folk inte sina dynor? Men en fem månaders finns ju hög risk för både spyor och läckande blöjor… Hur har du gjort? Har du provat tvätta den? Jag tänker, blir den förstörd om man kör den i maskinen? Vore supertacksam för svar! PS. Du har det verkligen superfint hemma.

  2. Hej och tack!! Jag har hört samma sak och har inte vågat tvätta mina. Jag har 3 st haha, en ligger hunden på så den kommer att kasseras sedan, de som vi haft i barnrummen har klarar sig bra, en ketshupfläck men då har jag bara gnuggat bort just den. Tvätt i badkar och torka ute i solen på sommaren funkar nog men skulle inte våga prova i maskinen! Trevlig helg!!!

  3. Så snyggt och inspirerande! Vad är det för färg på väggen?

  4. Färgen heter Berg och är från beckers! Den är väldigt behaglig och med lite varm ton!

  5. Snygg färg! Måste bara få fråga, har du två st. påslakan eller är det ett enda stort?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny