Vårfint

Ja det är ett tag kvar innan vintern passerat men efter jul och nyår blir jag alltid så ivrig på vår. Jag brukar handla hem tulpaner och så våriga blommor jag bara kan hitta, sen byter jag gärna till lite ljusare textilier.

Mellandagsrea på stan är inget för mig, däremot har jag inget emot att klicka hem lite nytt från nätet! Tänkte visa er lite av vad jag redan beställt eller är sugen på!

Den puderrosa sammetskudden är ekologisk och kostar bara 99:- den hittar ni här.

Den cremevita kudden hade vi i rött till jul och nu får det bli en i vitt! Hittas här!

Den här pallen har jag spanat på en stund och nu var det få i lager och på rea så jag slog till. Vårt vardagsrum är lite blaskigt just nu och jag behöver få in något annat och så valde jag trä som bryter av så fint. En pall i rotting kommer bli perfekt! Den hittar ni här!

Vägglampan är ju galet snygg. Också på rea nu. När vi möblerade om i sovrummet så blev min man utan sängbord och precis intill har vi ett stort skåp som är vår tillfälliga garderob så det blir lite trångt med en möbel där. Däremot kommer denna lampa att få en plats! Jag hittade den på rea här!

Nu har Ellos fått in så fina tekannor i gjutjärn till ett hyffsat pris också! Hittas här!

De har även fått in en ny färg på sitt linnetyg Pembroke, jag beställde en bit på löpmeter för 199:-/m som jag tänkte göra en duk av. Blir en billig duk, jag brukar riva kortsidorna bara, tycker det blir så fint! Tyget finns här!

Nu är det bara vänta på leverans då! 😁

Inlägget innehåller affiliatelänkar.
0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Bra tips med att riva kortsidorna! 😃👌🏼

  2. Så fina kuddar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny