Fotojobb för Walladore

Reklam i samarbete med Walladore.

Hej på er!

Jag vet ju att jag lovat er tidigare att visa mer av vad jag gör. Förrutom att fota ommöbleringar, barnens rum och allt annat som ni ser på blogg och Instagram så får jag ofta förfrågningar att fota miljö- och produktbilder till olika företag! Jag tänkte visa er lite från mitt senaste jobb åt Walladore.se som är en nyöppnad webshop med posters till främst barnrum!

Daniel och Björn heter grundarna till butiken och har båda ett brinnande intresse för design. De ville skapa en plats där man kan finna unika och personliga posters. Även om de tycker om den skandinaviska stilen och dämpade färgtonerna så känner de att det saknas lite starkare uttryck i färger och former för den här typen av posters.

”Vi vill erbjuda något som känns fint, lite lekfullt och roligt men fortfarande är genuint vackra inredningsdetaljer.”
– Daniel Olbo, en av grundarna till Walladore.

De vill hjälpa alla inredningsintresserade att skapa levande rum som fångar såväl trender som personliga uttryck, gärna genom att uppmärksamma antingen redan etablerade, eller nya talangfulla kreatörer.

Besök deras nyöppnade webshop redan nu för att spana in deras utbud, kanske är du bland de första att hitta dit! Kika in här för att komma dit, passa på att registrera dig för deras nyhetsbrev så du inte missar när det kommer in fler nyheter!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh så fina posters! Väldigt fina bilder också!

  2. Härliga färger i posters och inredning. Fina bilder =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny