Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Fotojobb för Walladore

Reklam i samarbete med Walladore.

Hej på er!

Jag vet ju att jag lovat er tidigare att visa mer av vad jag gör. Förrutom att fota ommöbleringar, barnens rum och allt annat som ni ser på blogg och Instagram så får jag ofta förfrågningar att fota miljö- och produktbilder till olika företag! Jag tänkte visa er lite från mitt senaste jobb åt Walladore.se som är en nyöppnad webshop med posters till främst barnrum!

Daniel och Björn heter grundarna till butiken och har båda ett brinnande intresse för design. De ville skapa en plats där man kan finna unika och personliga posters. Även om de tycker om den skandinaviska stilen och dämpade färgtonerna så känner de att det saknas lite starkare uttryck i färger och former för den här typen av posters.

”Vi vill erbjuda något som känns fint, lite lekfullt och roligt men fortfarande är genuint vackra inredningsdetaljer.”
– Daniel Olbo, en av grundarna till Walladore.

De vill hjälpa alla inredningsintresserade att skapa levande rum som fångar såväl trender som personliga uttryck, gärna genom att uppmärksamma antingen redan etablerade, eller nya talangfulla kreatörer.

Besök deras nyöppnade webshop redan nu för att spana in deras utbud, kanske är du bland de första att hitta dit! Kika in här för att komma dit, passa på att registrera dig för deras nyhetsbrev så du inte missar när det kommer in fler nyheter!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh så fina posters! Väldigt fina bilder också!

  2. Härliga färger i posters och inredning. Fina bilder =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny