Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Lite nytt i köket

Åh vad jag älskar färg. Och ommöbleringar. Det är ett billigt och enkelt sätt att förnya och fort går det också!

Vi har haft skåpen ganska länge men jag blev lite less på den väggen och tänkte måla om den. Jag hann bara få ner skåpen som hade suttit uppskruvade på väggen innan jag dragit fram färg och pensel och börjat måla. Jag tog samma som väggfärgen i köket och den torkar ju så snabbt!

Vi behöver ett skåp till och sen ska vi bygga ett underrede till dem, vill inte ha ben utan mer som en sockel. Kommer bli superbra. Bara att vänta tills Ikea får dem på lager igen…

Åh det blev så himla bra, jag är jättenöjd!

Glöm inte att trycka på ❤ om ni gillar inlägget! Kram på er!

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Supersnyggt! 😍 Vet att det blir annorlunda på bild osv men vad är det för färg på väggar och skåp? är på jakt efter något liknande! 😊 kram

  2. HoP Greige heter färgen och hittas hos Nordsjö! Den är så fin i alla slags ljus, verkligen behaglig färg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny