Min egen väg

Det är svårt att finna lust och ork till Instagram och bloggen ibland, samtidigt som det är bland det roligaste jag vet. Det här året har varit fullt av sjukdomar hittills och det har väl inte gjort saken bättre.

För ett par år sedan hade jag för många järn i elden, två jobb, småbarn och för många intressen. Jag ville inte släppa något av dem men det slutade med att jag gick in i väggen och drog på mig en utmattningsdepression. Julies föddes och sen blev det svart.. Sedan dess har jag fått leta min väg tillbaka till livet och lyckan, prioritera om och lära mig hitta balansen. Nu är jag där ute och cyklar igen och känner att jag måste göra någon förändring för att jag ska må bra innan det smäller igen och denna gång går jag min egen väg.

Jag har sagt upp min tjänst som förskollärare. Jag ska jobba deltid hemifrån åt en svensk inredningsgrossist som deras “Instagram manager” och övrig tid kommer jag att ägna åt mig själv. Inredning, styling och foto, spännande samarbeten, mer tid med barnen. Instagram och blogg. Lite mer stressfritt. Och helt egoistiskt – för min egen skull! Jag hoppas ni vill följa med på denna resa, bloggen kommer att hinna få mycket mer kärlek också. Nu längtar jag tills april för då kör det igång! Ska bli så spännande!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 13 kommentarer

  1. Men vilket underbart beslut! Det är verkligen viktigt att man i livet som går upp och ner känna att man i grunden mår bra och orkar med alla påfrestningar och även lyckliga stunder som liver ger. Så roligt att höra att du valt att jobba vidare med det som du är så duktig på. Ser fram emot en vår och tiden framöver med att fortsätta följa dig! Stor kram till dig! ❤️

  2. jag förstår dig helt, och känner igen mig väldigt mycket i det du skriver! ❤️ lycka till!

  3. men åhhh vad roligt!! det kommer bli toppen ju! hejja dig!

  4. Woho!! Heja dig! Ser fram emot att få läsa ännu mer på bloggen. ?

  5. Men åh! Himmel vad glad jag blir för din skull och helt rätt att våga ??

  6. Hej. Vad modigt av dig och det låter ju helt underbart! att bara kunna få ägna sig åt det man brinner för. Då mår man som bäst också tänker jag. man ska lyssna på sig själv ? . Lycka till ?

  7. du gör helt rätt??. ibland måste man vara egoistisk för att må bra! ta hand om dig ❤️?

  8. wow girl power! vi lever bara en gång vi har bara ett liv, och att följa sitt hjärta och välja så som du gjort är hatten av. stort grattis all lycka till. din blogg är grym du är grymt duktig på att ta fina bilder. / kram

  9. wow girl power! vi lever bara en gång vi har bara ett liv, och att följa sitt hjärta och välja så som du gjort är hatten av. stort grattis all lycka till. din blogg är grym du är grymt duktig på att ta fina bilder. / kram

  10. Tack snälla du! Det värmde! ❤ Ska bli sjukt kul och härligt att kunna göra detta! ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny