Våffelmys hos syster!

Behövde ett litet break kände jag och åkte hem till syrran en natt. Så härligt att lämna både jobb och måsten hemma och få komma bort lite och bara ta det lugnt.

Min lillasyster är så go och vill alltid skämma bort mig när jag åker dit haha, idag hade hon planerat en våffelbrunch också har vi lekt lite med hennes kamera. Jag var så klantig, hade mig min kamera och alla objektiv men hade kvar batteriet i laddare där hemma.. Ska banne mig köpa ett till som man kan skifta mellan!

I eftermiddag åker jag hem igen, ska nog åka och inhandla lite färg på vägen hem! Och hämta ut lite blommor! Nu har vi precis fikat lite efter en skotertur, så glad att jag åkte hit! Bästa syster! Och hennes son.. åhh jag hoppas jag gosat tillräckligt nu så jag klarar mig ett tag!! ❤

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så gott

  2. Dina bilder alltså! 👌 Så skönt med en break och kunna byta miljö så där över en natt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny