Färgerna i Julies rum

Julies rum är klart och jag är verkligen nöjd med färgvalet. Lite mullvadsfärgade väggar, snäppet mörkare skåp och ett rosagrått klädskåp. Ah! Nu ska jag bara spackla igen och måla på alla hål från min senaste fotografering, sen ska jag upp med lite fint på väggarna. Jag brukar få massor med frågor kring vilka färger jag valt så nu skriver jag de på en gång!

Väggarna är målade med Nordsjös Ambiance Xtramatt väggfärg i kulören Dusky Sarcelles.
Skåpen är målade med Nordsjös Ambiance Superfinish snickerifärg i Deep Sarcelles och Restful Melun. Jag tycker dock inte att min kamera lyckas återge färgen på skåpet, det är mer rosa än på bilden.

Idag ska jag och en vän följas på trädgårdsmässan i Umeå, vi är båda väldigt övertaggade på sommar och trädgård haha… Hoppas på att bli fyllda med inspiration och att vi kan hålla slantarna i plånboken då det är massvis med snö här fortfarande. Annars blir det väl en djungel i vardagsrummet i väntan på sommaren haha! Ikväll blir det bröllopsfest, barnen är uthyrda till farmor och farfar och vi ska träffa massor av vänner! Ska bli superkul!!

Ha en härlig lördag!!

0

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Vad fint! 😊

  2. superfint! var har du köpt sänghimlen?

  3. Tack! Den är från Numero74, tror jag beställde den från Cirkusfabriken!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny