Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

Sommarklänning

Jag var på stan, strax innan sommarvärmen försvann. Nu väntar vi ivrigt på att få den tillbaka så alla fina klänningar kan nyttjas! Jag hittade en så söt klänning till Julie som jag tänkte tipsa er om, ni hittar den här och så kostar den bara 249:-

Jag har en ambition att fota barnen utomhus i sommar och jag riktigt längtar efter en solig ledig dag med dem, tänkte överraska dem med en picknick! Men som sagt. 12 grader och blåst 😂

1

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny