Flowers for everyday

I samarbete med Interflora

Det finns inget som gör mig lyckligare än blommor… haha okej, jo det kanske det finns men blommor får mig iallafall alltid på bra humör och får mig att vilja städa lite mer! Poff så blev hela huset rent och fint. Av en simpel bukett. Fast denna tycker jag inte är så simpel, i all enkelhet men helt underbar. Pionfrossa heter den (går att köpa i butik eller med hemleverans från interflora.se) Jag har det stora nöjet att få samarbeta med Interflora som alltid levererar fina blommor som står ett bra tag, de jag köper på ica hinner ju dö innan de nått vasen. De har till och med hemleverans, perfekt för mig som har 1,5 mil till närmsta blomsteraffär.

Jag gjorde i vanlig ordning en egen bukett också, i den fina kannan från Spruzzi. Helst plötsligt står man och fixar findukning mitt i veckan, till korv och makaroner. Älskar när det får kännas liiiite lyxigare även om det kanske inte slår en älgfilé på ikeaporslin.

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny