Tapetkärlek

Jag gissar att fler gått och förälskat sig i Sandbergs kollektion Kubel Kids? Jag föll pladask för tapeten Ava som Anna Kubel färgsatt.. Hon kan det där med färger! Lycklig var jag när sonen pekade ut den som favorit också.

Jag har ju aldrig tapetserat förrut. Men 45 min innan barnen skulle hämtas på förskolan idag kom jag ju på att jag skulle testa. I Wilhelms rum finns en väggsnutt bakom dörren som varit helt bortglömd, dörren står så tätt att det inte ens går att ha en hylla där. Så kom jag på den brilianta idén att tapetsera! Det gick förvånansvärt bra, jag ska ge mig på hallen nästa vecka tänkte jag!  Det man inte kan lär man sig, brukar min pappa säga. Jag håller med!

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny