Stanna upp en stund.

Hej!

Jag har kört på med full energi ett tag, grejat, målat, tapetserat, fotat, jobbat en massa. Så kul ju! Men ni som följt mig ett tag vet att jag har ett utmattningssyndrom i bagaget. Jag small när Julie föddes och mår ju rätt bra idag men det gäller att tänka sig för och vila mellan varven. Det är så skönt nu när jag jobbar hemifrån, jag tar ju inte någon lunchrast direkt men jag tar små micropauser här och där istället. Igår låg jag en stund jag på soffan med en kakburk och Mia Skäringers podd. En liten paus bara.. Så viktigt.

Jag är förövrigt ganska nöjd med hur vardagsrummet ser ut just nu, stort, ljust och luftigt. Mattan från Classic Collection blev ju hur bra som helst, ville ju ha en ljus matta och med fransarna så blir den lite mer förlåtande mot kaksmulor (haha) och annat som alltid hamnar på mattan. Soffbordet har vi haft rätt länge nu och jag känner inget behov av att byta ut det, jag gillar det!

Idag har vi ledig dag, jag och barnen. Vi hänger hemma hos Lena Lidman och hennes kids, har bakat rabarberkaka och grejat med diverse! Så mysigt! ❤ Ikväll blir det grillmiddag här när gubbarna kommer hem!

3

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny