Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Stanna upp en stund.

Hej!

Jag har kört på med full energi ett tag, grejat, målat, tapetserat, fotat, jobbat en massa. Så kul ju! Men ni som följt mig ett tag vet att jag har ett utmattningssyndrom i bagaget. Jag small när Julie föddes och mår ju rätt bra idag men det gäller att tänka sig för och vila mellan varven. Det är så skönt nu när jag jobbar hemifrån, jag tar ju inte någon lunchrast direkt men jag tar små micropauser här och där istället. Igår låg jag en stund jag på soffan med en kakburk och Mia Skäringers podd. En liten paus bara.. Så viktigt.

Jag är förövrigt ganska nöjd med hur vardagsrummet ser ut just nu, stort, ljust och luftigt. Mattan från Classic Collection blev ju hur bra som helst, ville ju ha en ljus matta och med fransarna så blir den lite mer förlåtande mot kaksmulor (haha) och annat som alltid hamnar på mattan. Soffbordet har vi haft rätt länge nu och jag känner inget behov av att byta ut det, jag gillar det!

Idag har vi ledig dag, jag och barnen. Vi hänger hemma hos Lena Lidman och hennes kids, har bakat rabarberkaka och grejat med diverse! Så mysigt! ❤ Ikväll blir det grillmiddag här när gubbarna kommer hem!

2

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny