viktoria.holmgren.lovely.life.antik.sang.barnrum.garboandfriends

Finaste barnrummet

Hej på er! Jag tänkte jag skulle visa er sonens rum, hur det blev och vad jag har gjort!
Hans rum har varit “det bortglömda” ett tag och min energi har jag lagt i Julies rum. Jag hade en fotografering där inne och fick redigera bort så himla många hål (och en ritad grön katt/monster?) från väggen så jag kände att det var dags att göra något åt det. Wilhelm uppskattar minsta lilla jag gjort i hans rum så ni kan tänka er hur glad han blev när detta var gjort! Detta blev nog mitt favoritrum i hela huset!

Jag slank in på Colorama i Umeå och köpte på mig lite kalkfärg från Jotun, denna kulör heter Vallmofrö. Jag tog en lite mörkare färg just för att få den där magin som jag älskar i ljuset, han har husets ljusaste rum! Målade hela rummet med en lite mindre pensel för att få mindre rörelser i färgen jämfört med om man tar en stor grövre pensel. Lite mjukare blev det. När jag sedan skulle lägga på sealer så blev det nåt tokigt, jag måste ha tagit för tjockt lager såååå jag fick göra om allt igen. Så nu provar jag utan sealer ett tag, jag orkar helt ärligt inte köra ett varv till haha..

Hans säng är en antik variant som min mamma köpte på en antik till min lillasyster när hon var liten. Jag tycker det är fint, hur den mörkgrå kalkfärgen möter trät. Sen världens finaste sängkläder från Garbo & Friends på det. Sänghimmeln är från Numero 74 och har fått hänga med länge, jag som brukar ledsna snabbt på saker haha, den är bara så fin! Nu återstår bara att fixa en liten skrivbordshörna där inne, har ett litet gammalt barnskrivbord som ska in! Han börjar förskoleklass till hösten, älskar att pyssla och bygga med lego så en sån plats känns som ett måste.

Klicka gärna på hjärtat längst ner om ni tyckte om inlägget, eller lämna en liten kommentar! Det är så roligt att höra vad ni tycker! Kram till er!

27
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.