viktoria.holmgren.lovely.life.diy.skafferi.ga.in.walk.in.lantligt.gammal.dorr.kok.vintage

Platsbyggt skafferi med gammal dörr

Hej!

Jag tänkte visa er en favorit från vårt kök, en aktionsfyndad gammal dörr som blev ett platsbyggt skafferi. När vi gjorde om vårt kök så slet vi ut allt, ändrade planlösningen genom att flytta en vägg osv. Det enda jag visste att jag ville ha, var ett platsbyggt skafferi. Då hojtade min mamma till och sa att hon köpt en dörr för länge sedan, den kunde vara bra att ha någon gång tänkte hon. Som tur var fick vi ta den! Jag har inte gjort någonting alls med dörren, först tänkte jag måla den men när den kom på plats så såg jag magin och den kommer aldrig någonsin målas. Jag älskar färgerna ihop och hur den vittnar om tiden som gått. Helt underbar.

Vi byggde den så att kyl och frys kan stå där till höger utanför bild och är det jag är mest nöjd med i vårt kök. Andra sidan är ett trist ikeakök som ska få en makeover när tid finns, förhoppningsvis i höst efter semestern!

 

13

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fint att ni lät dörren vara som den är, så himla fin! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny