Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Ett eget trädgårdsland

Ett eget trädgårdsland

Hej!
Idag kommer en liten bildbomb på vårt trädgårdsland. Kvällssolen skapar magi, min man har tagit ute lite träd så vi får njuta av den.

Förra våren fick jag ett ryck och skulle göra en uteplats med utekök och när vi ändå skulle dit med grus så tänkte jag att det var lika bra att göra ett litet trädgårdsland också. I år utökade jag med en pallkrage men ändå skulle jag vilja ha mer ytor att odla på känner jag! När barnen var mindre hade jag inte tid alls och allt växte igen men ju äldre de blir så märker jag att jag kan göra mer av det jag tycker är roligt.

Nästa projekt är att fixa på altanen, nya möbler och lite spetsgardiner och så håller jag på att göra en liten makeover på en lekstuga till barnen. Ni hör, bara roliga projekt nu! Min bil är dock trasig ännu och jag skulle behöva inhandla lite färg.. Så vi får se när jag blir klar! Just nu känns handling och hämtning av barn som ett lagomt stort projekt haha!

 

11

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sköna bilder och så fint ljus ni fått när en del träd är borta!

  2. Ser helt underbart ut!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny