IMG_9985-3

Vintage skrivbordshörna till sonen

Hej!

Nu äntligen har sonen fått sig en skrivbordshörna i sitt rum. Älskar mixen av gamla möbler och prylar! Skoltavlan är ett loppisfynd, pallen är fyndad i min mans farmors ladugård och skrivbordet fick egentligen Julie i födelsedagspresent av min syster men i hennes rum finns inte plats just nu. Passar dock perfekt för Wilhelm som börjar förskoleklass snart! Han älskar att pyssla, rita och bygga så nu har han fått en alldeles egen plats för sitt.

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh va fint det blev!! Kul att skrivbordet kom till användning?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny