viktoria.holmgren.lovely.life.pastasallad.sommarsallad.sallad

Min godaste sommarsallad

Hej!
Är det fler än mig som älskar att äta pastasallad på sommaren? I veckan dukade jag upp självservering på matbordet i köket och sen gick vi ut och satte oss på altanen i solen! En sallad går ju att variera i oändlighet men ändå fastnar jag oftast i samma, supergott är det men omväxling förnöjer sägs det ju.
Förrutom alla grönsaker man gillar så brukar jag hacka ner cognacsmedwurst, ni vet sån där salamikorv. En massa färsk persilja och så en vitlökssås till det. Vad har ni i eran pastasallad? Behöver lite ny inspiration inför semestern, ge mig era bästa tips!

11

Detta inlägg har en kommentar

  1. Låter supergott! Så härligt med sallader på sommaren. Jag älskar en sallad jag brukar göra med mathavre, halloumi och grillade nektariner. Gärna ihop med en sås på creme fraiche och rivet citronskal. Mums.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny