IMG_0503

Picknick i trädgården

Hej!

Hur mysigt är det inte att överraska barnen i all enkelhet. Lite saft och kakor på en mysig plats. Katten Sixten bjöd in sig själv.

Jag är så himla glad för vår trädgård! När vi flyttade in fanns det ett par syrénbuskar och en massa trista rabatter runt huset, som förövrigt tanten plundrade innan hon flyttade. Rabatterna rök rätt snabbt, Sedan dess har vi byggt både uteplatser, trädgårdsland och utekök och mitt där står denna fantastiska syrén och jag är så tacksam för den. Det tar ju sin tid innan träd och buskar växer till sig om man planterar själv! Denna blir som en magisk koja, perfekt att ha picknick under!

 

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny