Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Utespa

Utespa

Publiceras i samarbete med Jollyroom.

Hej!
Sommaren är räddad och barnen är överlyckliga. Vi har blivit med utespa!
Alla känner till uttrycket ”svensk sommar” och därför känns det rätt lyxigt att alltid kunna kliva ner i ett uppvärmt spabad. Poolen heter Lay-Z-spa Paris och har förutom uppvärmning både rengöringssystem och bubblor! Det är ett uppblåsbart utespa och på baksidan står en mindre motor som driver det hela. Det är svårt att se på bilderna kanske men det är ljusgrått och ett material som ser ut som skinn. Jag blev glatt överraskad när vi packade upp den för den var så mycket finare än på bild och superenkel att installera. Ni hittar den och många fler pooler hos Jollyroom!

Vi ska bygga ett litet staket runt altanen som ringar in utespat har vi tänkt, som insynsskydd och mot vinden. Som ni ser i bakgrunden skymtar skogsmaskiner och timmerbyggen och kan hända att jag inte vill se det heller haha.

Förutom att barnen är väldigt nöjda och glada just nu så känns det helt underbart att efter läggning av dem kunna smyga ut på altanen med något gott i glaset och bara slappna av.

 

14

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Såå bra det blev! Avis hihi

  2. Alltså bilden när du sitter i!! Så skönt det ser ut 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny