lovely.life.viktoria.holmgren.vardagsrum.greige

Möblerat om

Jag har en förmåga att vilja ändra om en del här hemma, det är väl egentligen bland det roligaste jag vet. Ändra om utan att det kostar en spänn, ändå får man ett helt nytt rum man kan njuta av och se på med nya ögon. Nu var det vardagsrummet som åkte på en ommöblering!

Ivarskåpen från IKEA åkte ut från köket och in hit, de är målade med samma färg som väggen och det tycker jag ger ett lugnt intryck. Vitrinskåpet är en favoritmöbel, det kommer från Nordal och har hängt med i flera år nu. Det behövde lixom den höga väggen för att komma till sin rätt och det var väl egentligen det som fick mig att möblera tillbaka haha.. Ja, vi har haft denna möblering tidigare! Och skåpet är tänkt att stå exakt där.

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej! Vilken färg har ni målat skåpet och väggen i? Jättefin!

    1. Hej Frida! Ursäkta sent svar, hade missat din fråga! Båda två är målade med Nordsjös HoP Greige!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny