Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Möblerat om

Möblerat om

Jag har en förmåga att vilja ändra om en del här hemma, det är väl egentligen bland det roligaste jag vet. Ändra om utan att det kostar en spänn, ändå får man ett helt nytt rum man kan njuta av och se på med nya ögon. Nu var det vardagsrummet som åkte på en ommöblering!

Ivarskåpen från IKEA åkte ut från köket och in hit, de är målade med samma färg som väggen och det tycker jag ger ett lugnt intryck. Vitrinskåpet är en favoritmöbel, det kommer från Nordal och har hängt med i flera år nu. Det behövde lixom den höga väggen för att komma till sin rätt och det var väl egentligen det som fick mig att möblera tillbaka haha.. Ja, vi har haft denna möblering tidigare! Och skåpet är tänkt att stå exakt där.

12

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej! Vilken färg har ni målat skåpet och väggen i? Jättefin!

    1. Hej Frida! Ursäkta sent svar, hade missat din fråga! Båda två är målade med Nordsjös HoP Greige!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny