viktoria.holmgren.lovely.life.montera.lekstuga.jollyroom.woodlii

Inreda en lekstuga

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom.nordsjö

I samarbete med Jollyroom så har jag fått det roliga uppdraget att pimpa deras lekstuga från Woodlii. En liten makeover, inreda och sedan överraskades barnen med fika! Såhär ser lekstugan ut när man beställer den:


viktoria.holmgren.lovely.life.montering.lekstuga

Lekstugan levererades i block som bara var att sätta ihop. Busenkelt. Den är impregnerad med en vattenbaserad lack sedan innan och så bra med vita väggar. Jag tyckte inte riktigt att de rosa detaljerna passade in så bra på vår tomt men ett besök hos Nordsjö löser det mesta. Jag målade tak och runt fönster med deras One Super Tech i kulören Nordsjö Grey Fashion, ett varv räckte så det gick åt under en liter färg.

Jag funderade lite på vad jag skulle prioritera i lekstugan och jag vet att barnen vill kunna sitta, ligga och ha ett bord så jag byggde en bänk som får fylla alla funktioner. Den målade jag i samma fina grå färg. Vi byggde ett golv av reglar och trall vi hade liggandes på gården sedan något tidigare bygge och passade på att göra en liten farstukvist. Lite piff i stugan och sedan var det fikadags!

viktoria.holmgren.lovely.life.inreda.lekstuga

viktoria.holmgren.lovely.life.vintage.fikabricka

viktoria.holmgren.lovely.life.inreda.lekstuga.jollyroom.woodlii

Jag lade in en mindre matta vi hade över, en trälåda, en vimpel från Numero 74 och en kudde! Svårare än så behöver det inte vara. Jag tänkte faktiskt att barnen kunde vara med att inreda resten, ta med dem på loppis och se om de hittar något de gillar. Jag tycker det är härligt att uppmuntra deras kreativitet och ge dem utrymme men i huset skulle det se lite konstigt ut om de fick fria händer.. Men lekstugan blir nog ett bra projekt och lite extra kul att gå på loppis om även barnen har något att söka efter!

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom.woodlii1

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.inreda.fika

 

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Hej! Vilken fin lekstuga. Ser på jollyrooms hemsida att yttre höjden är H156 cm och inre H116 cm. Är 116cm upp till nock? Tycker att det låter lite lågt och svårt för vuxna att vara i, hur tycker du att höjden upplevs?

    1. Hej! Nej den är inte anpassad för vuxna, man tar sig knappt genom dörren haha.. Funkar fint till barnen dock men den är i minsta laget!

    2. 116 cm måste vara takets nederkant, alltså som högst 156 och lägst 116!

  2. Tack för svar! Får fundera lite över om den är för liten för oss.

  3. Hej! Jag är på jakt efter en lekstuga till min 3-åriga dotter och hennes kommande syskon. Tycker denna är väldigt fin, men är osäker på storleken. Den verkar vara väldigt liten, får man plats med nåt roligt därinne, tex bord och kök? Om barnen ska leka i den några år kanske man ska satsa på en större lekstuga eller vad tänker du?

    1. Hej! Ja jag skulle satsa på en större! Man får inte in några möbler alls här, jag platsbyggde en bänk där inne så de har någonstans att hålla till med sina parfymer och lerslime haha… Den är väldigt klen med tunna brädor så det är svårt att sätta upp hyllor och sånt med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny