Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Inreda en lekstuga

Inreda en lekstuga

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom.nordsjö

I samarbete med Jollyroom så har jag fått det roliga uppdraget att pimpa deras lekstuga från Woodlii. En liten makeover, inreda och sedan överraskades barnen med fika! Såhär ser lekstugan ut när man beställer den:


viktoria.holmgren.lovely.life.montering.lekstuga

Lekstugan levererades i block som bara var att sätta ihop. Busenkelt. Den är impregnerad med en vattenbaserad lack sedan innan och så bra med vita väggar. Jag tyckte inte riktigt att de rosa detaljerna passade in så bra på vår tomt men ett besök hos Nordsjö löser det mesta. Jag målade tak och runt fönster med deras One Super Tech i kulören Nordsjö Grey Fashion, ett varv räckte så det gick åt under en liter färg.

Jag funderade lite på vad jag skulle prioritera i lekstugan och jag vet att barnen vill kunna sitta, ligga och ha ett bord så jag byggde en bänk som får fylla alla funktioner. Den målade jag i samma fina grå färg. Vi byggde ett golv av reglar och trall vi hade liggandes på gården sedan något tidigare bygge och passade på att göra en liten farstukvist. Lite piff i stugan och sedan var det fikadags!

viktoria.holmgren.lovely.life.inreda.lekstuga

viktoria.holmgren.lovely.life.vintage.fikabricka

viktoria.holmgren.lovely.life.inreda.lekstuga.jollyroom.woodlii

Jag lade in en mindre matta vi hade över, en trälåda, en vimpel från Numero 74 och en kudde! Svårare än så behöver det inte vara. Jag tänkte faktiskt att barnen kunde vara med att inreda resten, ta med dem på loppis och se om de hittar något de gillar. Jag tycker det är härligt att uppmuntra deras kreativitet och ge dem utrymme men i huset skulle det se lite konstigt ut om de fick fria händer.. Men lekstugan blir nog ett bra projekt och lite extra kul att gå på loppis om även barnen har något att söka efter!

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.jollyroom.woodlii1

viktoria.holmgren.lovely.life.lekstuga.inreda.fika

 

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny