Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Kvällsljus i barnrummet

Kvällsljus i barnrummet

Sommarkvällar alltså. Ljusa kvällar och barnen håller oss sällskap lite längre. Vi har haft toppenväder sista veckorna och enligt SMHI så ska det hålla i sig. Med 27 grader ute så blir det inte mycket gjort inomhus, man får nästan vara glad om man hinner hålla efter med tvätt och disk haha, vi är bara ute om dagarna. Min man hade planer att bygga på övervåningen men den är fortfarande inte isolerad och det är galet varmt där uppe så nu på morgonen passade han på, Julie har precis klivit upp och Wilhelm har sett på barnprogram någon timme. Jag passar på att beta av lite jobb med datorn.

Dagens plan är att åka och bada med våra vänner, precis som igår. Igår hittade vi en plats vid älven som var lite bökig att ta sig till men väl där så var den helt magisk, ångrar bittert att jag inte tog med kameran! Hoppas ni har semester och möjlighet att njuta av dagarna!

viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum

12

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sååå fint!! Färg på väggarna? Kopierar dig 🙂

    Hälsningar från Orust!

    1. Tack snälla du! Väggarna är målade med Nordsjös Dusky Sarcelles! Så fin varm gråbeige färg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny