viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum.julie

Kvällsljus i barnrummet

Sommarkvällar alltså. Ljusa kvällar och barnen håller oss sällskap lite längre. Vi har haft toppenväder sista veckorna och enligt SMHI så ska det hålla i sig. Med 27 grader ute så blir det inte mycket gjort inomhus, man får nästan vara glad om man hinner hålla efter med tvätt och disk haha, vi är bara ute om dagarna. Min man hade planer att bygga på övervåningen men den är fortfarande inte isolerad och det är galet varmt där uppe så nu på morgonen passade han på, Julie har precis klivit upp och Wilhelm har sett på barnprogram någon timme. Jag passar på att beta av lite jobb med datorn.

Dagens plan är att åka och bada med våra vänner, precis som igår. Igår hittade vi en plats vid älven som var lite bökig att ta sig till men väl där så var den helt magisk, ångrar bittert att jag inte tog med kameran! Hoppas ni har semester och möjlighet att njuta av dagarna!

viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum

12

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sååå fint!! Färg på väggarna? Kopierar dig 🙂

    Hälsningar från Orust!

    1. Tack snälla du! Väggarna är målade med Nordsjös Dusky Sarcelles! Så fin varm gråbeige färg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny