IMG_2138

Ännu en picknick

Inlägg i samarbete med Jollyroom

Den här sommaren måste slå något slags rekord i antal picknickar. Fikar vi inte på någon strand så har vi mysigt på gården! Nu senast hade vi det på gården ned mot åkern utanför lekstugan. Barnen har fått hem så fina saker från Jollyroom inför förskole- och skolstarten, de är rustade med både nya cyklar och ryggsäckar och en massa annat fint som går att fynda i deras Back to school-kampanj. Ryggsäckarna packades med leksaker och annat viktigt barnen tyckte man skulle ha på picknick, fikat fick mamma stå för. Jag är ingen bagare även om jag tycker om att äta godsaker, barnen är som tur var nöjda med köpekakor haha!

Jag har lite panik över att mer än halva semestern gått, man vill ju aldrig att den ska ta slut! Underbart är vad det är och denna sommar har vi verkligen tagit vara på varenda dag!

 

 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.