Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Semestertips i Västerbotten

Semestertips i Västerbotten

viktoria.holmgren.lovely.life.ratan.bottenviken.vasterbotten

Världens vackraste Ratan. Ratan ligger vid kusten i Västerbotten och jag är så glad att vi har stuga där. Det är så vackert att man inte kan se sig less! Vi har spenderat en vecka där hittills och snart ska vi tillbaka igen. Barnen trivs så bra där, vi har stugan alldeles vid havet och i år har det varit riktigt varmt i vattnet så till och med jag badat flera gånger! Mina föräldrar har stugan bredvid och de har flera båtar. Ny för i år är en stor och vacker gammal träbåt och självklart har de bjudit oss på flera båtturer. Inser att jag borde ha fotat båten med men jag får se till att göra det nästa gång!

Man kan inte låta bli att fota en massa, nästa gång ska jag ta med mig kameran till Tullgården, där är det också himla fint. Det är restaurang, café och kulturrum där man får lära sig mer om kriget 1809, ett mysigt semestertips ifall ni har vägarna förbi! Missa isåfall inte att ta en promenad genom denna vackra by!

viktoria.holmgren.lovely.life.ratan.batliv.trabat

viktoria.holmgren.lovely.life.ratan.havet.bottenviken.vasterbotten

viktoria.holmgren.lovely.life.ratan.sjobod.natlaggning

viktoria.holmgren.lovely.life.ratan.hamn.kajen.segelbat

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

6
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

6
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

6
Läs mer »
Stäng meny