IMG_3191

Back to work

Hej allihop! Jisses vad jag varit frånvarande här i sommar.. Hela Sverige har ju haft underbart väder och jag gissar att ni njutit för fullt också! Vi har knappt varit hemma känns det som! Den ena utflykten efter den andra, släktträffar, husvagnscamping, hotell och så har vi varit en hel del ute i stugan. Helt underbart. Nu slog vädret om och jag tänkte att det var detsamma att börja jobba igen!

Jag har ett helt lass med intervjuer som ska svaras på, en del på engelska (gruvsamt haha) och en massa bilder som ska fotas… Jag lämnade Wilhelm på fritids imorse.. min lilla pojke som inte längre hör hemma i förskolan. Med en liten glugg och ännu en lös tand smög han försiktigt in på avdelningen. Han har blivit så stor!!!

Jag bjuder på lite bilder från Ratan, där vi har stuga. Dit ska vi igen på fredag men ändå var det lite vemodigt att packa oss hem igår. Semestern är slut för i år men denna sommar kommer vi minnas länge.

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny