Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Att renovera när man inte vill

Att renovera när man inte vill

Puh. Vi hade precis renoverat typ hela huset när jag födde Julie och gick in i väggen. Det var tre år sedan. Då började det rinna vatten från taket på övervåningen och det visade sig att taket var fuskbyggt och i mycket dåligt skick. Vi fick akutbyta yttertak och rev allting invändigt. Men krafterna var slut och vi behövde lägga all vår energi på att klara av vardagen med två små barn och en deprimerad och utbränd morsa. Det har inte varit lätt kan jag säga, inte heller för min man som fått dra ett stort lass så länge. Vi har haft ett par tuffa år men nu ser vi ljuset!

Jag mår mycket bättre och äntligen har vi hittat krafterna att göra färdigt övervåningen. Vi har alltså delat rum med Julie i flera år men nu har vi snart ett stort och alldeles eget sovrum. I går var de här och isolerade alltihopa och nu behövs innerväggar, golv och lite måla. Kommer bli superfint! Mest av allt saknar jag att ha en riktig garderob och få lite ordning runt omkring oss!

Det ena rummet på övervåningen blir vårt sovrum och det andra blir Wilhelms rum. Sitter och klurar på väggfärger, han önskade grönt. Kanske blir det grönt.

viktoria.holmgren.lovely.life.farger

viktoria.holmgren.lovely.life.farger.tantjohannasgrona

viktoria.holmgren.lovely.life.farger.koket

 

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny