Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Underbara vallmo

Underbara vallmo

viktoria.holmgren.lovely.life.vallmo.sovrum

I vintras suktade jag så mycket efter sommar och beställde massor av vallmofröer tillsammans med de sedvanliga kryddorna. Jag gjorde en ny rabatt endast för dessa blommor i anslutning till åkern, som en vildrabatt med en förhoppning att de ska sprida sig och komma tillbaka år efter år. De har blommat här ute i flera veckor nu och än är det en del knoppar kvar. Jag har plockat in bukett efter bukett, de står sig inte alls länge men de är så himla vackra. Nästa vår kommer jag att så mer vallmo och lite andra blommor så jag tror jag kommer att måsta utöka den där rabatten radikalt haha… Vilken skatt att ha, en hel rabatt med blommor bara för att kunna plocka in! Har ni tips på vackra blommor som passar som snitt? Ska börja snickra på en handlingslista redan nu, annars hinner man säkert glömma vilka sorter man fastnat för!

Igår plockade jag in några små buketter och en hamnade i sovrummet. Tänk vad så lite kan göra en så glad!

viktoria.holmgren.lovely.life.vallmo

6

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Underbart! Vilken lycka!

  2. Hej!
    Var har du köpt den långa knopphängaren?
    Mvh Paulina

    1. Den hittade jag på loppis för 20 kronor! Ett riktigt fynd!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny