Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Hack a Multi Wall Lamp

Hack a Multi Wall Lamp

Inlägget publiceras i samarbete med Markslöjd.

Hej!

Jag fick frågan av Markslöjd om jag skulle vilja göra en re-make på deras multilampa. Eh, ja? Lampan är en av mina favoriter ur deras sortiment och vi har den bredvid sängen i vårt sovrum, sen älskar jag ju allt som har med DIY att göra! Passar mig perfekt. Vi är några stycken som fått samma uppdrag och det ska bli riktigt spännande att se vad de andra hittat på med sin! Jag valde att rikta in mig på barnrum då det är där jag tycker om att vara allra mest kreativ.

viktoria.holmgren.lovely.life.diy.lampa-markslojd

Ja, så här såg lampan ut från början. Jag bestämde mig för att måla den med en färg som heter Deep Sarcelles från Nordsjö. Den färgen passar perfekt in i Julies rum och har du tänkt göra en remake på din lampa föreslår jag att du väljer en kulör som passar rummet där den ska sitta! Denna färgen är något mörkare än den hon har på väggen (Dusky Sarcelles från Nordsjö) och jag gillar när saker går ton i ton.
Jag har en hel hink full med fina papper jag klickat hem från Etsy, de är perfekta för unika små presenter eller annat pyssel och jag valde det papper jag tyckte matchade bäst med Julies rum. Jag mätade ut en fyrkant som passade på lampan och sedan skar jag ut för på- och avknappen samt laddaringången innan jag limmade fast papperet med vanligt limstift! A piece of cake!

viktoria.holmgren.lovely.life.diy.lampa-markslojd viktoria.holmgren.lovely.life.diy-lampa-markslojd

viktoria.holmgren.lovely.life.diy.lampa-markslojd.barnrum  viktoria.holmgren.lovely.life.diy.lampa-markslojd.remake

Visst blev den fin! Passar perfekt i Julies rum! Som jag skrev tidigare så har vi en likadan i svart (original) i sovrummet också, så praktiskt när den har inbyggt USB-uttag för mobilladdaren. Detta var ett riktigt kul DIY-projekt, så enkelt var det att göra den personlig! Hoppas ni gillar den! Markslöjd har gjort en liten utställning i sin monter på Formex med alla olika DIY-varianter så den får ni inte missa om ni är på mässan!

viktoria.holmgren.lovely.life.styling1

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny