Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Formex höst 2018 – trendspaning

Formex höst 2018 – trendspaning

Hej!
Förra veckan spenderade jag i Stockholm på Formexmässan. Jag jobbar lite med I Am Interior och fick chansen att följa med dem ner. Jag hade flera spännande möten med influencers, sålde i montern och fick lära känna hela arbetslaget, så det var väldigt roligt och utvecklande! En av dagarna fick jag spendera på egen hand med en del möten och självklart tog jag en sväng runt i hallarna. Jag tänkte visa mina favoriter och ge er en liten trendspaning!

Trender:

viktoria.holmgren.lovely.life.hammar.posse.formex2018
Hammar Posse

viktoria.holmgren.lovely.life.byon.formexByOn

viktoria.holmgren.lovely.life.snowdrops.copenhagen.formex.trendspaningSnowdrops Copenhagen

Den största trenden fortsätter, naturmaterial som trä, lera och linnetyger i dova toner. En hel del grått, urnor och skulpturer. Superfint tycker jag! Något som känns lite nytt är blanka material som kontraster, ex krom eller blankt svarta vaser. Äntligen hejdå till koppar iallafall! Jag föll pladask för en ljusstake från ByOn och så hade jag turen att få med mig en hem. Lucky me!! Helt underbar och perfekt kontrast till allt gråbeiga här hemma.

viktoria.holmgren.lovely.life.byon.tenn


Snyggast monter:

viktoria.holmgren.lovely.life.tove.frank.formex
Tove Frank

viktoria.holmgren.lovely.life.boel.jan.formexBoel & Jan

viktoria.holmgren.lovely.life.i.am.interior.formexI AM interior

Tove Frank och Boel & Jan imponerar alltid, även I AM interior faktiskt, deras montrar känns alltid inspirerande och inbjudande. Ernst brukar ligga i toppen också med men efter att ha haft likadan monter 3 mässor på rad så blir det faktiskt lite trist. Inte så impad av nyheterna där heller tyvärr.

Ny favorit:

viktoria.holmgren.lovely.life.atelier.luneAtelier Lune

Jag hittade till Atelier Lune som ställde ut för första gången med superfina linnesängkläder till barnrummet. Detta gråa set med stjärnor till Julies rum måste jag nog ha!

Ja, denna veckan var verkligen inspirerande. Jag har haft superkul med I AM-gänget och lyckats boka in en del fotojobb för hösten. Vi har ätit massor av god mat, måste nästan tipsa er om Mälarpaviljonen. Helt underbart ställe med sjukt bra mat! Det får ni inte missa.

Nu ska jag jobba ikapp lite! Ha en fin dag!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny