formex 2018

Formex höst 2018 – trendspaning

Hej!
Förra veckan spenderade jag i Stockholm på Formexmässan. Jag jobbar lite med I Am Interior och fick chansen att följa med dem ner. Jag hade flera spännande möten med influencers, sålde i montern och fick lära känna hela arbetslaget, så det var väldigt roligt och utvecklande! En av dagarna fick jag spendera på egen hand med en del möten och självklart tog jag en sväng runt i hallarna. Jag tänkte visa mina favoriter och ge er en liten trendspaning!

Trender:

viktoria.holmgren.lovely.life.hammar.posse.formex2018
Hammar Posse

viktoria.holmgren.lovely.life.byon.formexByOn

viktoria.holmgren.lovely.life.snowdrops.copenhagen.formex.trendspaningSnowdrops Copenhagen

Den största trenden fortsätter, naturmaterial som trä, lera och linnetyger i dova toner. En hel del grått, urnor och skulpturer. Superfint tycker jag! Något som känns lite nytt är blanka material som kontraster, ex krom eller blankt svarta vaser. Äntligen hejdå till koppar iallafall! Jag föll pladask för en ljusstake från ByOn och så hade jag turen att få med mig en hem. Lucky me!! Helt underbar och perfekt kontrast till allt gråbeiga här hemma.

viktoria.holmgren.lovely.life.byon.tenn


Snyggast monter:

viktoria.holmgren.lovely.life.tove.frank.formex
Tove Frank

viktoria.holmgren.lovely.life.boel.jan.formexBoel & Jan

viktoria.holmgren.lovely.life.i.am.interior.formexI AM interior

Tove Frank och Boel & Jan imponerar alltid, även I AM interior faktiskt, deras montrar känns alltid inspirerande och inbjudande. Ernst brukar ligga i toppen också med men efter att ha haft likadan monter 3 mässor på rad så blir det faktiskt lite trist. Inte så impad av nyheterna där heller tyvärr.

Ny favorit:

viktoria.holmgren.lovely.life.atelier.luneAtelier Lune

Jag hittade till Atelier Lune som ställde ut för första gången med superfina linnesängkläder till barnrummet. Detta gråa set med stjärnor till Julies rum måste jag nog ha!

Ja, denna veckan var verkligen inspirerande. Jag har haft superkul med I AM-gänget och lyckats boka in en del fotojobb för hösten. Vi har ätit massor av god mat, måste nästan tipsa er om Mälarpaviljonen. Helt underbart ställe med sjukt bra mat! Det får ni inte missa.

Nu ska jag jobba ikapp lite! Ha en fin dag!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.