Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Skogspromenad till vackraste platsen

Skogspromenad till vackraste platsen

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord

Hej!

Igår tog jag med barnen på en liten skogspromenad. Vi har ett litet favoritställe en bit bortanför vårt hus, den vackraste platsen jag vet med all magi och mystik som naturen kan ge. Färgerna, ljuset och så ljudet av bäcken som rinner under den gamla träbron. Underbar plats!

viktoria.holmgren.lovely.life.shirley.bredal

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.shirley.bredal

Julie är så fin i sin kofta och shorts från Shirley Bredal. Den kvinnan är fantastisk, hon startade företaget i Danmark men nu blir alla kläder är handstickade i Nepal, av kvinnor och män som får rättvist betalt och har möjlighet att jobba med flexibel arbetstid och tjäna pengar.  På deras hemsida kan man läsa mer om hur det går till men man blir glad enda in i hjärtat när man läser det.

Nu har Shirley designat en egen skokollektion tillsammans med Petit Nord och precis som hennes stickningsdesigner så är skorna helt underbara! Både modellerna, detaljerna och färgerna.

viktoria.holmgren.lovely.life.skogen.back

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.shirley.bredal.barnklader

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.barnskor.gammaldags

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.lackskor.barnskor

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.barnskor.barnklader

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.scallop.boot.rose

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.soft.olive

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.shirley.bredal.kofta

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.julie.scallop

viktoria.holmgren.lovely.life.best.friends.shirley.bredal

11

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilka ljuvliga bilder!

    1. Tack snälla du!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny