IMG_4503

Köket och en tjuvkik på mitt DIY

viktoria.holmgren.lovely.life.knopplist.koket

viktoria.holmgren.lovely.life.bank.kok.iaminterior

Hej!

Hoppas allt är bra med er, här hemma får jag minsann jobba ikapp efter den där stockholmsveckan. Tur att jag har ett sånt roligt jobb! Jag kan få så mycket olika uppdrag och de flesta är tokroliga. Typ som detta. ”Kan du göra ett gäng IKEA-hacks?” Ja men det kan jag väl! Jag har ett projekt igång i Julies rum som väntar på lite ben från Prettypegs, samt detta i köket. Jag lät er gissa på instagram och som jag skrev där så är det Billy bokhyllan som får en remake här inne. Den är inte heller klar så ni får bara en liten tjuvtitt på hur den ser ut just nu. Jag kunde inte håll mig så jag har fyllt det med finheter så länge.

Och så till det sorgliga. Min blomsterbutik bommar igen… Fy vad trist. Så är det på landsbygden antar jag. Köpte mig en sista bukett av henne i veckan iallafall, men det blir tomt utan My’s blommor!

viktoria.holmgren.lovely.life.diy.skap

viktoria.holmgren.lovely.life.fikontrad.kok

viktoria.holmgren.lovely.life.diy.billy.bokhylla.ikeahack

viktoria.holmgren.lovely.life.koksbord.byon

viktoria.holmgren.lovely.life.ikeahack.billy.bokhylla

16

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Tack!!

 1. Så vackert! Får jag fråga hur du får till den fina grå tonen på dina foton? Superfint! <3

  1. Tack! Jag har mycket i de tonerna hemma så bilderna blir rätt naturligt grå haha… Är det något mer färgglatt eller en möbel i trä som sticker ut för mycket så kan jag dra ner mättnaden lite i bilden! 🙂

 2. Tack för svar, jag har också mycket grått här hemma haha. Men oftast så tycker jag mitt huvud vill en sak o så får jag inte till det som jag vill =P
  Superfin blogg och Instagram! Kram

  1. Tack snälla du! haha ja det är inte alltid så lätt! Kram!

 3. Vad har du för ncs-kod på väggarna i köket? så himla fint!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny