Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Sänghimmeln är uppe

Sänghimmeln är uppe

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.ellos

Hej!
Nu snackar vi höst här i Norrland. Löven håller på att bli gula och det är alldeles dimmigt ute på kvällarna. Så mysigt, iallafall tills på lördag för då börjar älgjakten. Finns det fler läsare som bor med jägare så förstår ni vad jag menar. Livet sätts på paus, inga sena kvällar och ingen renovering för herrn ska minsann ut och jaga.

Jag och barnen brukar roa oss med att åka hem till mina föräldrar varje helg, eller till mamma rättare sagt, min pappa jagar också så han ser man inte mycket av! Vi brukar elda på gården, plocka svamp, sköta hästarna och äta massor av god och höstig mat. Så på något sätt ser jag ändå fram emot den här tiden på året, att få spendera lite tid där.

Idag fick jag ett ryck och satte upp min älskade sänghimmel. Det blir så galet mysigt alltså! Jag har haft uppe den flera gånger tidigare men som vanligt ledsnar jag efter ett tag men sen kommer den upp igen. När vårt sovrum blir klart på övervåningen så kommer det vara snedtak och risken finns att denna blir svårplacerad så jag tänkte att vi ska njuta av den så länge det går! Jag har köpt min här. Nybäddat och fint är det också idag, kommer sova som en liten prinsessa i natt!

Sov sött!

viktoria.holmgren.lovely.life.sovrum.linne

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.blanca.ellos

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.dubbelsang

10

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Vad mysigt! Vad har du för färgen på väggen?

    1. Färgen i sovrummet heter Deep le havre, från Nordsjö! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny