IMG_4862-2

Sänghimmeln är uppe

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.ellos

Hej!
Nu snackar vi höst här i Norrland. Löven håller på att bli gula och det är alldeles dimmigt ute på kvällarna. Så mysigt, iallafall tills på lördag för då börjar älgjakten. Finns det fler läsare som bor med jägare så förstår ni vad jag menar. Livet sätts på paus, inga sena kvällar och ingen renovering för herrn ska minsann ut och jaga.

Jag och barnen brukar roa oss med att åka hem till mina föräldrar varje helg, eller till mamma rättare sagt, min pappa jagar också så han ser man inte mycket av! Vi brukar elda på gården, plocka svamp, sköta hästarna och äta massor av god och höstig mat. Så på något sätt ser jag ändå fram emot den här tiden på året, att få spendera lite tid där.

Idag fick jag ett ryck och satte upp min älskade sänghimmel. Det blir så galet mysigt alltså! Jag har haft uppe den flera gånger tidigare men som vanligt ledsnar jag efter ett tag men sen kommer den upp igen. När vårt sovrum blir klart på övervåningen så kommer det vara snedtak och risken finns att denna blir svårplacerad så jag tänkte att vi ska njuta av den så länge det går! Jag har köpt min här. Nybäddat och fint är det också idag, kommer sova som en liten prinsessa i natt!

Sov sött!

viktoria.holmgren.lovely.life.sovrum.linne

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.blanca.ellos

viktoria.holmgren.lovely.life.sanghimmel.dubbelsang

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Lara

    Vad mysigt! Vad har du för färgen på väggen?

    1. Viktoria Holmgren

      Färgen i sovrummet heter Deep le havre, från Nordsjö! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.